Om Aleris

Om Aleris

Aleris er en af Skandinaviens førende private sundheds- og omsorgsvirksomheder. Vi ønsker at være såvel et supplement til som en integreret del af det offentlige behandlings- og omsorgstilbud.

Aleris har stor bredde og dækker sygehuse, medicinske centre, diagnostik, ældreomsorg og hjemmepleje, samt botilbud og støtte til fysisk handicappede og psykisk omsorg for voksne. Vi har 11.000 medarbejdere fordelt på 450 lokationer i Norge, Sverige og Danmark.

Ansvarlig virksomhed med høj kvalitet og service

Navnet Aleris kommer fra det latinske ord "alere", som betyder nærhed, helhed, pleje og omsorg. Vi sætter stor ære i at være en etisk ansvarlig virksomhed med sunde værdier.

Omtanke, professionalisme, engagement og nytænkning er grundlaget for vores etiske retningslinjer, som vejleder os i vores daglige arbejde. Vi organiserer arbejdet ud fra brugerens behov og god service kendetegner alt, hvad vi gør. Høj kvalitet på ydelserne er en forudsætning for virksomheden.

Innovation og nyskabelse udvikler vores ydelser

En grundtanke i Aleris er, at vi altid kan blive bedre. Erfaringsudveksling gennem et godt offentligt-privat samarbejde samt innovation og idéudvikling hos hver enkelt medarbejder, hjælper os til at se, hvor vi kan lave små og store forbedringer. Med dygtige medarbejdere, nysgerrighed og omstillingsparathed i organisationen, kan idéerne gennemføres i praksis.

Fremtidens sundheds- og omsorgstilbud

Gode behandlings- og omsorgstilbud har stor betydning for vores velfærd, og behovet øges. Aleris ønsker at bidrage til videreudvikling inden for disse områder for at imødekomme fremtidens behov.

Patricia Industries (Investor) – en langsigtet ejer

Virksomhedsnavnet Aleris er registreret som firma i Danmark (Aleris A/S). Aleris er ejet af Patricia Industries som er en del af Investor. Med erfaring, kompetence og investeringer arbejder Patricia Industries for at udvikle Aleris. Patricia Industries langsigtede ejerskab gør det muligt for Aleris at levere bedre og mere effektive sundheds- og omsorgstilbud med god kvalitet, et højt serviceniveau og en bæredygtig økonomi.

Til toppen af siden