Aleris-Hamlet Hospitaler køber Hospitalet Valdemar i Ringsted

Aleris-Hamlet Rignsted

Aleris-Hamlet Hospitaler har d. 9. marts 2016 indgået aftale om køb af det velrenommerede Hospitalet Valdemar i Ringsted og bliver dermed repræsenteret med hospitaler i alle fem danske regioner.

Hospitalet Valdemar, der har sit udspring i en lokal kiropraktorklinik i Ringsted, har gennem de sidste 70 år udviklet sig til at være et bredt funderet privathospital med mange medicinske og kirurgiske specialer. En profil, som er meget lig Aleris-Hamlets, og som understøtter vores vision om at være førstevalget for både patienter og samarbejdspartnere. Købet omfatter ikke Billeddiagnostisk Selskab A/S, som fortsat ejes af de tidligere ejere af Hospitalet Valdemar.

- Med opkøbet af Hospitalet Valdemar styrker Aleris-Hamlet sin position i Region Sjælland og dermed også som Danmarks største privathospital med seks hospitaler fordelt på Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Herning, København og nu også Ringsted. Ved at samle vores erfaringer og kompetencer får patienter i alle fem danskeregioner adgang til et bredt behandlingstilbud i høj kvalitet, siger Aleris-Hamlets adm. dir. Nis Alstrup.

I sommeren 2013 var de to selskaber med til at skrive historie i dansk sundhedsvæsen, da de indgik en partnerskabsaftale med Region Sjælland om levering af sundhedsydelser på de områder, hvor Region Sjælland har kapacitetsudfordringer. En aftale, som har udviklet sig til alles tilfredshed siden da.

- Aleris-Hamlet og Hospitalet Valdemar har i kraft af vores partnerskabsaftale haft et tæt og konstruktivt samarbejde de seneste år. Derfor er tiden nu moden til, at vi skaber synergi og styrker vores fælles indsats for at være en attraktiv samarbejdspartner, siger Hospitalet Valdemars adm. direktør, Jens Jacobsen.

- Både Hospitalet Valdemar og Aleris-Hamlet har fokus på kvalitet, professionalisme og er kendt for at sætte patienten i centrum. Vi er i dag to veletableredesundhedsaktører, som begge er aktive inden for forskning og uddannelse af sundhedspersonale. På Aleris-Hamlet ser vi frem til at byde Hospitalet Valdemars dygtige medarbejdere velkommen, når arbejdet med at samle de to organisationer påbegyndes senere på året, siger Nis Alstrup.

Aleris-Hamlet og Hospitalet Valdemar vil sammen arbejde videre på at være en fleksibel samarbejdspartner for det offentlige og bidrage med innovation, investeringer, idéudveksling og sund konkurrence på vores nuværende og fremtidige markeder.

Om Aleris-Hamlet Hospitaler

Aleris-Hamlet Hospitaler er en del af Skandinaviens førende private sundheds- og omsorgsvirksomheder Aleris, der tilbyder aktiviteter inden for privathospitaler, ældreomsorg og psykisk pleje i Sverige, Norge og Danmark. Aleris er ejet af Investor og har ca. 10.000 medarbejdere på 350 enheder i Norge, Sverige og Danmark. I Danmark er der seks Aleris-Hamlet Hospitaler, som tilbyder behandling inden for mere end 40 specialer. Aleris-Hamlet Hospitaler har i dag 650 ansatte og udfører mere end 10.000 operationer om året.

Om Hospitalet Valdemar

Hospitalet Valdemar er et bredt funderet privathospital med mange medicinske og kirurgiske specialer. Hospitalets primære forretningsområder er hospitalsdrift, socialmedicinske problemstillinger samt forebyggelse, sundhed og velvære. Hospitalet Valdemar har i dag ca. 190 ansatte og udfører mere end 1.500 operationer om året.

Til toppen af siden