Østjyder vilde med plastikkirurgi

Østjyder vilde med plastikkirurgi

Aleris-Hamlet Hospitaler i Skejby har på ét år oplevet en stigning på 19 procent i antallet af plastikkirurgiske operationer. Dorthe Grønhøj Jensen har fået foretaget to operationer i samme ombæring.

Stadigt flere østjyder ønsker at lægge sig under kniven og forbedre selvtillid og livskvalitet gennem plastikkirurgi. Østjyllands største udbyder af plastikkirurgiske operationer, Aleris-Hamlet Hospitaler, har på afdelingen i Skejby ved Aarhus oplevet en stigning på 19 procent i de første syv måneder af 2016 i forhold til samme periode året før. Direktør for Aleris-Hamlet Hospitaler Vestdanmark, Michael Gram Kirkegaard, forklarer kundetilstrømningen:

– På det plastikkirurgiske område er patienterne enormt grundige til at undersøge markedet og bruger ofte lang tid på at studere tidligere patienters erfaringer og tilfredshed med resultat, omgivelser og personale, inden de beslutter sig for en kirurg. I de seneste år har Aleris-Hamlet Hospitaler oplevet en meget høj patienttilfredshed, hvilket har haft en stor indflydelse på de seneste måneders travlhed, fortæller Michael Gram Kirkegaard og pointerer en anden forklaring på Skejby-afdelingens øgede aktivitetsniveau.

– Vi har samlet alle kompetencer inden for plastikkirurgi og kosmetisk behandling i et specialiseret plastikkirurgisk hospital kun få hundrede meter fra moderhospitalet i Aarhus. Dermed har vi skabt det stærkeste plastikkirurgiske center vest for Storebælt med seks topkirurger i et stærkt fagligt miljø. Samtidig er omgivelserne specialindrettet efter de krav, som plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger stiller til operationslokaler, siger han

Michael Gram Kirkegaard pointerer, at det er inden for brystforstørrende operationer, at stigningen er størst.

Føler sig endelig hel

Dorthe Grønhøj Jensen har fået foretaget to behandlinger på det nye plastikkirurgiske center i Aarhus. I 2010 vejede den dengang 33-årige randrusianer 145 kilo og fik foretaget en fedmeoperation på Aleris-Hamlet Hospitaler. Tre år efter havde hun takket være operationen, jernvilje og en komplet livsstilsomlægning fra stillesiddende vognmand til fitnesstræner tabt hele 85 kilo. Hun fik derfor fjernet overskydende maveskind og udført et brystløft på Aarhus Universitetshospital, hvor plastikkirurgen Dorte Lyhne førte kniven. Så da Dorthe Grønhøj Jensen for nyligt besluttede sig for også at få fjernet den løse hud på armene samt en brystforstørrende operation, skulle kirurgen være den samme.

– For mig er Dorte Lyhne verdens bedste kirurg, og da jeg hørte, at hun nu arbejder ved Aleris-Hamlet Hospitalers nye plastikkirurgiske center i Aarhus, var jeg ikke et sekund i tvivl om, hvor jeg skulle opereres. Jeg fik ordnet mormorarmene og brysterne på én og samme gang. Dorte Lyhne og jeg havde nogle rigtig gode samtaler, hvor hun var opsat på, at vi fandt den bedste løsning for mig. Når jeg tænker tilbage på hvor ked af det, jeg har været, når jeg har stået til skue foran alle de andre i fitnesscentret med mine løse arme, er det simpelthen så dejligt at se det fantastiske resultat. Mit ønske om at føle mig mere kvindelig efter vægttabet er blevet opfyldt med implantaterne, der samtidig strækker huden på brystet ud. Det er svært for andre at forstå, hvor glad jeg er – nu er jeg hel, fortæller Dorthe Grønhøj Jensen, der fik indopereret 500 milliliter silikoneimplantater i hvert bryst.

Foto 1: Dorthe Grønhøj Jensen føler sig endelig hel efter en plastikkirurgisk operation

Dorthe Grønhøj Jensen

Foto 2: Dorthe kan nu træne i fitness-centeret uden at være flov over sin krop

Dorthe Grønhøj Jensen i sportstøj

Til toppen af siden