Teres bliver fra i dag en del af Aleris

2. november 2015: Efter virksomhedsoverdragelsen i dag starter arbejdet nu med at samle de to stærke fagmiljøer til Danmarks største private hospitalskæde.

Med Teres med på holdet har Aleris-Hamlet Hospitaler nu omkring 700 medarbejdere fordelt på 8 privathospitaler rundt om i Danmark, og en omsætning på omtrent 600 millioner danske kroner.

- I arbejdet med sammenlægningen har jeg de sidste måneder set, hvilke værdifulde kompetencer, som nu tilføres Aleris. Jeg ser frem til, at vi kan forene vores styrker og supplere hinanden, siger adm. direktør i Aleris Danmark, Nis Alstrup.

Det er første gang, at vi ser en privat sygehuskæde og fagmiljø af denne størrelse i Danmark. I første omgang indebærer sammenlægningen kun en omprofilering, og vores tilbud fortsætter som før på alle hospitalerne.

- Med et stærkt fagmiljø over hele landet vil vi få et bredere tilbud og stå bedre rustet til at drive innovation og behandlingsudvikling af høj kvalitet til gavn for både vores patienter og samarbejdspartnere, siger Nis Alstrup.

Tre Teres-klinikker i Sverige og femten i Norge bliver ligeledes en del af Aleris-koncernen. Hermed styrker Aleris sin position som en af Skandinaviens førende private sundheds- og omsorgsvirksomheder.

- Aleris har en vision om at være førstevalg inden for behandling og omsorg. Med opkøbet ønsker Aleris at være en fleksibel samarbejdspartner for det offentlige og bidrage med innovation, investeringer, idéudveksling og sund konkurrence på nuværende og fremtidige områder, slutter Nis Alstrup.

 

For mere information, kontakt:

 Nis Alstrup - Adm. Dir. Aleris-Hamlet Hospitaler +45 20169261

Birgitte Hoffmann - Presseansvarlig Aleris-Hamlet hospitaler + 45 2968 7665

 

Om Aleris

Aleris er en af Skandinaviens førende private sundheds- og omsorgsvirksomheder. Forretningen har stor bredde og omfatter hospitaler og medicinske centre, omsorg for børn, psykiatrisk pleje, hjælp til personlig assistance (BPA), ældreomsorg og faciliteter for handicappede. Virksomheden har omkring 9.000 medarbejdere og 350 enheder i Norge, Sverige og Danmark. Vi ønsker at være både et supplement til og en integreret del af de offentlige sundhedssystemer. Aleris blev etableret i 2005 og har siden 2010 været ejet af Investor AB. Gennem erfaring, ekspertise og investeringer arbejder Investor med at udvikle Aleris. Målet er, at Aleris skal levere bedre og mere effektive sundhedsydelser med god kvalitet, et højt serviceniveau og bæredygtig økonomi. Aleris har en omsætning på omkring 7,5 milliarder SEK.

Til toppen af siden