Kiropraktik

På Aleris-Hamlet Ringsted varetages kiropraktik af "Kiropraktorerne Ringsted", som er en selvstændig klinik i huset.

En kiropraktor er specialist i problemer fra led og muskler i hele kroppen. Mennesker i alle aldre kan modtage behandling, som altid tilpasses til den enkelte person og situationen.

Diagnose og behandling

Hos Kiropraktorerne Ringsted behøver du kun at henvende dig ét sted for at få den rigtige diagnose og behandling. Kiropraktorer er specialister inden for led, muskler, knogler og sener. De fleste patienter henvender sig, fordi de har hovedpine, ondt i ryggen eller smerter i nakke, arme eller ben, som kan stamme fra en akut opstået skade eller fx en overbelastningsskade.

Behandling hos en kiropraktor kræver derfor ingen henvisning fra egen læge, idet kiropraktorer på linje med læger og tandlæger er autoriseret til selv at stille diagnose.

Kiropraktoren vil stille en række spørgsmål om problemets opståen og omfang, foretage en klinisk undersøgelse og stille en diagnose, om nødvendigt ved hjælp af røntgen, ultralydsscanning, MR-scanning eller anden billeddiagnostik. Symptomerne kan fx skyldes en diskusprolaps, overbelastning eller fejlstilling af led og muskler.

Kiropraktoren behersker en række behandlingsformer, men giver ikke receptpligtig medicin og udfører ikke kirurgi. Eksempelvis bruger kiropraktoren manuel behandling af kroppens led og muskler, øvelser, vejledning og information samt rådgivning om ikke receptpligtig medicin. Behandlingen tilpasses naturligvis patientens tilstand og behov og er som regel smertefri og ukompliceret.

Kontakt til Kirorpraktorerne Ringsted

For mere viden om Kiropraktorerne Ringsted, priser, tilskud m.m. besøg hjemmesiden www.kiro.dk

Til toppen af siden