Ondt i foden - fodsmerter

Fodsmerter

I Aleris-Hamlets Fodklinik bliver du udelukkende behandlet af speciallæger, der har specialiseret sig inden for smerter i fødderne.

Førhen måtte patienter med smerter i foden ofte slå sig til tåls med indlæg i skoene eller læderkapsler, men i dag kan man i langt højere grad hjælpe dig til en smertefri tilstand med nye, avancerede kirurgiske indgreb.

Højt specialiseret behandling

Aleris-Hamlets fodkirurger har stor erfaring og en høj grad af specialisering. Derfor kan de tilbyde en bred vifte af behandlinger fra knyster til mere komplicerede slidgigtsoperationer.

Hvorfor har du ondt i foden?

Hvis du har smerter i foden, kan vores erfarne specialister med røntgen og MR-scanning hurtigt stille en præcis diagnose. 

Skånsom behandling af dine fødder

Aleris-Hamlets specialister i fodkirurgi anvender de mest skånsomme og præcise teknikker, hvilket medfører færre smerter efter operationen, mindre ar, hurtigere genoptræning og bedre resultater.

Én patient - én læge

Som fodpatient er det utrolig vigtigt, at du følges af den samme speciallæge gennem hele forløbet - ikke mindst efter de mere avancerede operationer, hvor der er flere kontroller og bandageskift. Dette er du altid sikret i Aleris-Hamlet Fodklinik.

Til toppen af siden