Forløb og priser ved genetisk rådgivning

Genetisk rådgivning og udredning kan inddeles i 3 trin. Her kan du se en beskrivelse og priser for hvert enkelt trin.

Trin 1

Trin 1 består af et detaljeret spørgeskema, hvor du giver oplysninger om dig selv og dine slægtninge. For hver person skal du anføre fødselsdato, eventuel dødsdato, eventuel kræftsygdomme og årstal for disse.

Pris: 990 kr.

Trin 2

Optegnelse af stamtræet og indhentning af sygdomsoplysninger samt vurdering af sygdomsrisiko og mulighed for gentest ud fra stamtræet.

Hvis din sygdomsrisiko vurderes at være forhøjet, vil det oftest være muligt at henvise dig til et særligt undersøgelsesprogram. Disse vil i nogle tilfælde kunne foregå på Aleris-Hamlet og på et offentligt sygehus.

Du modtager vores vurdering skriftligt forud for en uddybende samtale af 30 minutters varighed.

Pris: 1.450 kr.

For hver dødsattest, der er behov for at rekvirere, er prisen yderligere 1.500 kr.

Trin 3

Hvis speciallægen i trin 2 vurderer, at der er behov for yderligere udredning med genundersøgelse af dig eller en af dine slægtninge, kan du tilkøbe en genundersøgelse.

Prisen for en gentest afhænger af, hvor omfattende analysen er og hvilke gener, der skal undersøges.

Hvis der ikke tidligere er påvist en genforandring i din familie, skal der laves en fuld screening af de relevante gener. Er der allerede påvist en genfejl, som kan forklare sygdomstilfældene i familien, undersøger vi blot for denne.

Når der foreligger resultat på genundersøgelsen, får du tilsendt resultatet og indkaldes til en uddybende samtale, med mindre vi har lavet anden aftale med dig.

Genetisk rådgivning med henvisning til relevante undersøgelsesprogrammer: 1.990 kr.

Gentest med screening af hele gener: 8.000 kr.

Gentest med undersøges for familiens kendte genfejl: 2.500 kr.

Trin 4

Hvis du tidligere har været til genetisk udredning og ønsker en uddybende eller opfølgende samtale, er dette også muligt på Aleris-Hamlet. Samtalen tager udgangspunkt i dine ønsker.

Pris: 1.500 kr.

Til toppen af siden