Helbredsundersøgelser

Helbred

Vi lever længere og drømmer om en aktiv alderdom, så der er god grund til at give din krop et servicetjek med en helbredsundersøgelse eller et sundhedstjek.

Få overskud i hverdagen

Med en forebyggende helbredsundersøgelse hos Aleris-Hamlet, får du ikke kun klar besked om din aktuelle sundhedstilstand. Vi ser hele mennesket og giver dig en god indsigt i, hvordan du kan forbedre livsvaner og planlægge kost, motion, søvn og arbejdsmønstre, så du optimerer trivsel både på arbejde og hjemme. 

Tryghed for både dig og din familie

Selv om du i dag føler dig rask, er det en god idé at få en  forebyggende helbredsundersøgelse eller et sundhedstjek. Du får klar besked om din sundhedstilstand, så du i tide kan forebygge eller helbrede sygdom. Samtidig får du rådgivning om, hvordan du holder dig sund og rask – uanset din alder og fysiske tilstand.

Med en tidlig indsats mod fx et for højt blodtryk eller en usund livsstil kan du at ændre dit liv, få en bedre hverdag og forebygge en evt. truende livstilssygdom.

Helbredsundersøgelser i høj kvalitet

Aleris-Hamlets sundhedstilbud er baseret på bedste kvalitet og høj faglighed. Vi har mere end 20 års erfaring med forebyggende sundhed, og alle undersøgelser varetages af specialuddannet personale med mange års erfaring inden for forebyggelse og sundhed. 

Alt samlet under ét tag

I kraft af hospitalets mange kompetencer har Aleris-Hamlet et unikt koncept, som gør det muligt at henvise dig videre til vores mange øvrige specialister, hvis der er behov for yderligere undersøgelser, diætistrådgivning eller psykologhjælp til fx en stressproblematik.

Landsdækkende netværk af erfarne psykologer

Hvis du lider af stress, angst eller  oplever en livskrise, tilbyder Aleris-Hamlet hurtig og effektiv psykologhjælp, når du har mest brug for det – online hjemme i sofaen, på et af Aleris-Hamlets hospitaler eller hos en psykolog i dit nærområde.

Læs mere om vores psykologrådgivning

Til toppen af siden