Helbredsundersøgelser

Helbred

Vi lever længere og drømmer om en aktiv alderdom, så der er god grund til at give din krop et servicetjek med en helbredsundersøgelse eller et sundhedstjek.

Kontakt mig for tidsbestilling

Eller ring til os på 7020 2624

Tryghed for både dig og din familie

Selv om du i dag føler dig rask, er det en god idé at få en forebyggende helbredsundersøgelse eller et sundhedstjek. Du får klar besked om din sundhedstilstand, så du i tide kan forebygge eller helbrede sygdom. Samtidig får du rådgivning om, hvordan du holder dig sund og rask – uanset din alder og fysiske tilstand.

Med en tidlig indsats mod fx et for højt blodtryk eller en usund livsstil kan du at ændre dit liv, få en bedre hverdag og forebygge en evt. truende livstilssygdom.

Helbredsundersøgelser i høj kvalitet

Aleris-Hamlets sundhedstilbud er baseret på bedste kvalitet og høj faglighed. Vi tilbyder en bred vifte af målrettede sundhedstjek til virksomheder og helbredsundersøgelser til både private og virksomheder.

Alt samlet under ét tag

Alle undersøgelser varetages af specialuddannet personale med mange års erfaring inden for forebyggelse og sundhed.

Hospitalets mange kompetencer gør det muligt at henvise videre til Aleris-Hamlets stab af specialister, hvis der er behov for yderligere undersøgelser.

Landsdækkende netværk af erfarne psykologer

Hvis du lider af stress, angst eller  oplever en livskrise, tilbyder Aleris-Hamlet hurtig og effektiv psykologhjælp, når du har mest brug for det – online hjemme i sofaen, på et af Aleris-Hamlets hospitaler eller hos en psykolog i dit nærområde.

Læs mere om vores psykologrådgivning

Til toppen af siden