Tryghedstjek

Et Tryghedstjek har særlig fokus på begyndende livsstilssygdomme inklusiv screening af halskar med ultralyd.

Mange mennesker er i risikozonen for at få diabetes, forhøjet blodtryk, blodpropper og lignende på grund af deres livsstil. Derfor kan det kun anbefales at få lavet et Tryghedstjek, hvor kolesterolmåling er en fast del sammen med måling af BMI, fedtprocent, taljemål, bodyage og scanning af leveren, halskar og aorta.

Ultralydsscrenning af halskar

Nogle mennesker har årer uden tegn på forkalkning, selv om de lever usundt og har for højt kolesterol. Andre derimod kan sagtens have åreforkalkning, og har derved højere risiko for blodprop, selv om de er slanke og har fine kolesterolværdier.

Derfor har vi i vores Tryghedstjek valgt at supplere kolesterolmålingen med en ultralydsscrenning af de store halskar for at afsløre eventuel begyndende forkalkning af disse.

Tryghedstjekket omfatter også en samtale med speciallægen om kost, rygning, motion, stress, alkohol og motivation til at ændre livsstil, hvis der er behov for dette. På den måde hjælper vi dig med at sikre et godt helbred fremover.

For flere detaljer se sammenligning af helbredsundersøgelser »

Priser

Beskrivelse
Bedøvelse
Indlæggelse
Pris i DKK
Tryghedstjek - - 3.300
Opfølgende samtale efter helbredsundersøgelse - - 1.100

Prisinformation

Priserne er gældende fra 6. juli 2016. Alle priser er vejledende. Sundhedstjek er ifølge lovgivningen pålagt moms ved fakturering. Øvrige ydelser er ikke momspligtige. 

Oversættelse af diagnose, journal e.l. til fremmedsprog faktureres efter regning.

Udeblivelsesgebyr

I forbindelse med helbredsundersøgelser fakturerer vi det fulde beløb, såfremt du melder afbud under 24 timer før undersøgelsens starttid.

Til toppen af siden