Konsultation hos en praktiserende læge

Aleris-Hamlet tilbyder hurtig lægekonsultation hos vores erfarne speciallæger i almen medicin.

Går du med et konkret helbredsproblem, som du gerne vil have hjælp til, kan du bestille en konsultation hos vores erfarne speciallæge i almen medicin, som tager sig god tid til at lytte til dig og få din helbredstilstand sat på dagsordenen. Vi kan også hjælpe dig med at gennemgå en hospitalsjournal, gennemgå din medicin eller give dig en second opinion, så du kan få klarhed og tryghed omkring dit helbred.

En lægelonsultationen hos vores speciallæge i almen medicin varer 30 - 45 minutter. 

Lægekonsultation

Beskrivelse
Bedøvelse
Indlæggelse
Pris i DKK
Lægekonsultation hos speciallæge i almen medicin (praktiserende læge) - - 2.550
Opfølgning hos speciallæge i almen medicin (praktiserende læge) - - 1.100

Få det optimale ud af din konsultation

  1. Når du booker tid, er det en god idé at oplyse, hvad du ønsker hjælp til, så lægen kan forberede sig til dit besøg
  2. Skriv stikord ned omkring årsagen til, at du ønsker at konsultere en læge fx hvad er dit problem? Hvornår opstod problemet? Er det blevet forværret m.m.?
  3. Du kan evt. vælge at tage en pårørende med til konsultationen, der kan være behjælpelig med at notere undervejs –eller blot være til god støtte for dig.
  4. Prioriter under konsultationen at få det vigtigste sat på dagsordenen først. Vær ærlig omkring de oplysninger, som du giver lægen – HUSK at din læge har tavshedspligt.
  5. Spørg lægen, hvis du er i tvivl om, hvad der menes. Du skal have afklaret din situation– det er derfor, du er kommet. Du skal føle dig velinformeret og tryg, når du går herfra.
  6. Hvis du har behov for en opfølgende aftale, er dette også muligt.

Lægekonsultation eller forebyggende helbredsundersøgelse

Hvis du ikke har et konkret problem, men ønsker en status på din aktuelle sundhedstilstand og rådgivning om optimering af din livsstil, skal du i stedet vælge en af vores forebyggende helbredsundersøgelser.

Til toppen af siden