Nattjek

Et nattjek er lovpligtigt, hvis udfører nat- eller skifteholdsarbejde, og dermed har stor risiko for at udvikle en række sygdomme og gener (fx mave-tarm forstyrrelser, søvnproblemer, stress og hovedpine mv.).

Formålet med Aleris-Hamlets Nattjek er at opspore gener og symptomer, der kan sættes i forbindelse med natarbejde og give medarbejderen mulighed for at tage ansvar for egen sundhed og trivsel. Derudover vejleder vi om, hvordan man kan forebygge og mindske gener og arbejdsbetingede lidelser ved natarbejdet.

Sundhedstjekket foretages af specialuddannede sygeplejersker. Erfaringer viser, at et Nattjek er meget motiverende og giver et godt indtryk af, hvordan helbredstilstanden er i forhold til anbefalingerne og den samlede befolkning.

For yderligere detaljer se sammenligning af sundhedstjek »

Kontakt os

København

Priser

Beskrivelse
Bedøvelse
Indlæggelse
Pris i DKK
Lovpligtigt nattjek - - 700

Prisinformation

Priserne er gældende fra 6. juli 2016. Alle priser er vejledende. Sundhedstjek er ifølge lovgivningen pålagt moms ved fakturering. Øvrige ydelser er ikke momspligtige. 

Oversættelse af diagnose, journal e.l. til fremmedsprog faktureres efter regning.

Udeblivelsesgebyr

I forbindelse med helbredsundersøgelser fakturerer vi det fulde beløb, såfremt du melder afbud under 24 timer før undersøgelsens starttid.

Til toppen af siden