Sundhedstjek BASIS

Et sundhedstjek er et effektivt redskab til at motivere den enkelte medarbejder til en sundere livsstil og derved skabe en bedre trivsel og øget effektivitet i organisationen.

Et sundhedstjek BASIS kan afsløre skjulte livsstilssygdomme og forebygge disse gennem god rådgivning omkring sunde livsstilsvaner, der kan sikre et godt helbred fremover.

Høj kvalitet i sundhedstjek

Aleris-Hamlet fokuserer på høj kvalitet. Det er simpelt at tage de grundlæggende prøver, og kvaliteten i et sundhedstjek ligger derfor i den coachende samtale, der motiverer til ændringer. Det er grunden til, at Aleris-Hamlet kun benytter erfarne livsstilssygeplejersker.

Sundhedsprofil

Som virksomhed kan vi på baggrund af den indsamlede viden tilbyde at udarbejde en anonymiseret* sundhedsprofil for organisationen. Denne præsenteres med anbefalinger til, hvordan I kan målrette de sundhedsfremmende tiltag, så de rammer behov og motivation blandt medarbejderne.

* kræver mere end 50 medarbejdere

For yderligere detaljer se sammenligning af sundhedstjek »

Priser

Beskrivelse
Bedøvelse
Indlæggelse
Pris i DKK
Sundhedstjek BASIS - - 370

Prisinformation

Priserne er gældende fra 6. juli 2016. Alle priser er vejledende. Sundhedstjek er ifølge lovgivningen pålagt moms ved fakturering. Øvrige ydelser er ikke momspligtige. 

Oversættelse af diagnose, journal e.l. til fremmedsprog faktureres efter regning.

Udeblivelsesgebyr

I forbindelse med helbredsundersøgelser fakturerer vi det fulde beløb, såfremt du melder afbud under 24 timer før undersøgelsens starttid.

Til toppen af siden