Ondt i hoften - hoftesmerter

Hoftesmerter

På Aleris-Hamlet får du altid de nyeste, veldokumenterede behandlinger af dine hoftesmerter. Vi tilbyder individuelle løsninger alt efter alder og funktionsbehov.

Kontakt mig for tidsbestilling

Eller ring til os på 7020 2624

Hofteproblemer kan udløses ved akutte ulykker, længerevarende overbelastning, forkert belastning eller en lidelse i selve hofteleddet.

Hurtig afklaring af hoftesmerter

Hvis du har ondt i hoften, kan vores erfarne specialister med MR-scanningrøntgen og ultralydsscanning hurtigt stille en præcis diagnose. 

Højt specialiserede hofteoperationer

Aleris-Hamlet tilbyder den højtspecialiserede hofteartroskopi, som er en kikkertoperation af hoften. Inden for dette område har vi de førende danske specialister med langt den største rutine i disse operationer. Med hofteartroskopi kan vi behandle begyndende slidgigt, akutte skader, kroniske skader, overbelastningsskader og indeklemning.

Ved sværere slidgigt tilbydes indsættelse af hofteprotese.

Skånsom behandling af din hofte

Aleris-Hamlets erfarne speciallæger i hoftekirurgi anvender materialer og teknikker, som sikrer minimale operationssår. Herved opnås færre smerter, mindre blødning og hurtigere mobilisering, så du hurtigt kommer tilbage til en hverdag uden smerter.

Mulighed for fysioterapi, genoptræning og diætist

I Aarhus, Herning og København kan vi tilbyde genoptræning før og efter en evt. operation. Her giver specialuddannede fysioterapeuter dig kyndig vejledning i korrekt genoptræning af det skadede led, så resultat bliver optimalt. Se hvad vores fysioterapeuter kan tilbyde dig

Hvis du oplever problemer med hoftesmerter som skyldes overvægt, vil du som en naturlig del af behandlingen, blive tilbudt et behandlingsforløb hos en af vores erfarne diætister. Diætisten vil hjælpe med en omlægning af kostvaner og en motionsplan, som samlet vil give et vægttab.

Til toppen af siden