Din vej til en bedre hørelse

For mange er det en svær beslutning at få et høreapparat. Vi hjælper dig gennem processen, så du kan få en bedre livskvalitet. Det typiske forløb hos Aleris-Hamlets Høreklinik ser således ud.

Bestil tid til gratis høreprøve

Eller ring til os på 7020 2624

Step 1: Gratis høretest - ingen ventid

Du kan altid få foretaget en uforpligtende og gratis høretest hos vores erfarne specialister. Allerede umiddelbart efter høretesten kan vores høreeksperter fortælle dig, om du har behov for et høreapparat. Læs mere om høreprøven »

Step 2: Hjælp til at søge tilskud

Vi søger det offentlige tilskud for dig og vejleder om Sygeforsikringen "danmark". Læs mere om tilskudsreglerne

Step 3: Dit valg af høreapparater

Valg af høreapparat er en meget vigtig beslutning. Hvilket høreapparat, du skal vælge, afhænger af dit høretab, din øregangs form og din livsstil. Derfor lægger vi vægt på en god og individuel rådgivning. Efter ca. 1 - 2 uger er dit nye høreapparat klar. Læs om de forskellige typer af høreapparater.

Step 4: Gratis prøveperiode på 1 måned

Du har mulighed for at prøve høreapparaterne gratis og uforpligtende i 1 måned. Test dem i så mange situationer som muligt, så du får en god fornemmelse af, hvordan høreapparaterne hjælper dig. Er det første gang, du har høreapparat, vil du opleve mange nye lyde, og det skal du måske lige vænne dig til.

Step 5: 3 måneders ombytningsret 

Vi følger dig tæt de første 3 måneder, og hvis dit nye høreapparat ikke lever op til dine forventninger, sørger vi for, at du får et andet apparat uden omkostninger. Det er vigtigt for os, at du er helt tilfreds. 

Step 6: Gratis service og fabriksgaranti i 4 år

Vores høreekspert underviser dig i brug af høreapparatet, så du er klædt på til en hverdag med høreapparat. Det kan tage tid at finde den optimale tilpasning, og nogle gange er der brug for løbende justering. Derfor tilbyder vi 4 års gratis opfølgning og efterjustering uden ventetid.

Derudover er der 4 års fabriksgaranti på alle vores høreapparater.

Til toppen af siden