Få nye høreapparater på Høreklinik i Søborg

I vores moderne Høreklinik i Søborg tilbyder vores hørespecialister gratis høreprøve og professionel vejledning i valg af det rette høreapparat for dig.

Et høretab kommer ofte snigende, og derfor går mange mennesker alt for længe med problemet, før de gør noget ved det. I dag er høreapparater så diskrete, at omgivelserne sjældent lægger mærke til dem, og der er derfor ingen grund til at lade være med at få høreapparater, hvis det kniber med at høre.

Fordele ved privat Høreklinik i Søborg

En privat Høreklinik kan levere høreapparater gratis som i et offentligt tilbud – bare meget hurtigere.

Vi tilbyder gratis høreprøve, uforpligtende samtale, 1 måneds gratis prøveperiode, 3 måneders ombytningsret samt gratis service og fabriksgaranti i 4 år.

Gratis høreapparater ved tilskud

Vi har høreapparater fra 0 kroner, hvis du er tilskudsberettiget. Vær opmærksom på, at du kan få refunderet noget af egenbetalingen fra Sygesikringen "Danmark" samt via dit helbredskort.

Du behøver ikke en henvisning

Det er ikke nødvendigt med en henvisning fra en ørelæge for at få en gratis, uforpligtende høreprøve hos Høreklinikken i Søborg. Hvis der er behov for høreapparat, hjælper vi dig med at søge om tilskud.

God rådgivning

God rådgivning er din  og vores garanti for, at dit høreapparat ikke bare ender i skuffen. Du kan altid ring til os, hvis du oplever problemer

Kontakt os

København

Til toppen af siden