Valg af høreapparat

Oticon høreapparater
På Aleris-Hamlets Høreklinik arbejder vi kun med kvalitetsprodukter fra de førende producenter såsom Oticon, Widex og Phonak.

Kontakt os

København

Bestil tid til gratis høreprøve

Eller ring til os på 7020 2624

Høreapparater har undergået en fantastisk udvikling. I dag kan du få små diskrete, digitale høreapparater med optimal lydgengivelse, fuldautomatisk justering af lydstyrke og fjernbetjeningsmuligheder.

Bag-øret høreapparat (BTE-apparat)

Oticon Alta bag øret apparatEt bag-øret høreapparat sidder bag øret. En silikoneslange forbinder ørehængeren med øreproppen, der er placeret i øret. Der fås forskellige ørepropper afhængig af ens høretab.

Bag-øret (BTE) bruges fortrinsvis til større høretab. Med en BTE løsning får du altid telespole, volumenknap og programknap. Nogle modeller er kompatible med bluetooth, hvilket gør det muligt at få lyden fra mobiltelefonen direkte ind i høreapparaterne via tilkøb af en trådløs enhed. 

I-øret apparater

Et i-øret høreapparat sidder inde i selve øret og lukker dermed øregangen. Man kan vælge imellem en:

CIC-type

Oticon Alta cic løsningCIC-typen sidder i selve øregangen. Fordelen er, at den næsten ikke er synlig. Den er så lille, som din øregang tillader det. Af samme årsag er der ingen brugerfunktioner, men du kan vælge at få en fjernbetjening til høreapparatet

ITE-type

Oticon Alta ite løsningITE-typen fylder lidt mere i øret. Fordelen er, at den evt. kan fås med to mikrofoner, hvilket giver en væsentlig bedre taleforståelse ved samtale i støjende omgivelser. Desuden kan du vælge at få nogle brugerfunktioner såsom programskifter, telespole og volumenkontrol (se ordforklaring) 

Åben løsning


Intiga åben løsningDet er et lille høreapparat, der sidder bag øret med en meget tynd slange ind til øret og med en lille, blød, åben prop, der sidder løst i øret. Fordelen er, at den ikke lukker øret til. Herved undgår man følelsen af at være lukket inde i en tønde (okklusionseffekt), når man taler.

Ca. 75 % vælger en åben løsning, da du herved opnår den mest naturlige lydgengivelse.

Inden for hver type findes der gode kvalitetsapparater til fordelagtige priser.

Til toppen af siden