Ondt i knæet - knæsmerter

Knæsmerter

Hvad enten det drejer sig om slidgigt, menisk- og bruskskader eller mere komplicerede korsbånds- og ledbåndsskader, er du i professionelle hænder hos Aleris-Hamlets knæspecialister.

Smerter i knæ kan opstå som følge af en akut skade på brusken, menisken, korsbånd eller ledbånd, men ondt i knæet kan også komme efter længere tids overbelastning eller pga. slidgigt i knæet.

Skånsomme knæoperationer

På Aleris-Hamlet foretages knæoperationer erfarne kirurger, der anvender de bedste materialer og teknikker, som sikrer minimale operationssår. Herved får du færre smerter, mindre blødning og hurtigere mobilisering, så du hurtigt kommer tilbage til en hverdag uden for mange smerter.

Hurtig og præcis diagnose

Hvis du har smerter i knæet kan vores erfarne specialister med MR-scanningrøntgen og ultralydsscanning stille en præcis diagnose uden ventetid. De billeddiagnostiske undersøgelser foregår i Aleris-Hamlets eget Billeddiagnostiske Center.

De bedste idrætsspecialister

Aleris-Hamlet har nogle af landets bedste idrætsspecialister, når det drejer sig om knæskader. Dette understreges af, at Aleris-Hamlet bl.a. samarbejder FCM om hurtig undersøgelse og behandling af deres elitespilllere.

Fysioterapi og genoptræning

På Aleris-Hamlet varetages fysioterapien af FysioDanmark. Deres erfarne fysioterapeuter tilser dig på hospitalet, hvor de sætter gang i din genoptræning og får etableret kontakten med en FysioDanmark klinik i nærhed af dit arbejde eller din bopæl. Læs mere her

Hvis du oplever problemer med knæsmerter som skyldes overvægt, vil du som en naturlig del af behandlingen, blive tilbudt et behandlingsforløb hos en af vores erfarne diætister. Diætisten vil hjælpe med en omlægning af kostvaner og en motionsplan, som samlet vil give et vægttab. 

Til toppen af siden