Nu er jeg mobil igen

Rene Lippert

Netop hjemvendt fra London glæder Rene Lippert sig over, at han nu igen kan gå 10 km på én dag og få det fulde udbytte af en storbyferie

50-årige Rene lægger gulv hjemme i huset. Efter arbejdet er slut, føles hans knæ varmt og er ømt. Han giver knæet ro og tænker ikke videre over det.

Syv måneder senere er knæet dog stadig ømt, mobiliteten er væsentligt dårligere, og Rene har svært ved at gå ret langt uden, at han får ondt. Han vælger derfor at gå til sin egen læge, som henviser ham til en MR-scanning. Gennem sin private sundhedsforsikring får Rene en hurtig tid til scanning på Aleris-Hamlet i Søborg. Scanningen viser, at Rene har en revne i menisken i knæet.

"Flere af mine medarbejdere, som dyrker kampsport, anbefaler mig at blive opereret på Aleris-Hamlet i Parken, så derfor vælger jeg at få en forundersøgelse i Parken via min sundhedsforsikring", fortæller Rene.

"Det var en fantastisk succes at være på Aleris-Hamlet! Alle var utroligt søde. Jeg havde taget fejl af datoerne og kom en dag for tidligt, men personalet fik det alligevel passet ind, så jeg kunne få en forundersøgelse hos overlæge i ortopædkirurgi, Klaus Harager, hvilket jeg synes var en flot service", fortæller Rene.

"På MR-scanningen kunne vi se en skade, som stemte overens med de gener, som Rene havde, og der var derfor god grund til at tilbyde en operation" forklarer Klaus Harager.

Ved indgrebet fik Rene fjernet det ødelagte meniskvæv på den indvendige menisk i venstre knæ. Der er tale om et lille indgreb i fuld bedøvelse, og Rene kunne tage hjem efter et par timer i opvågningen. "Jeg har ikke tidligere været indlagt eller opereret på et hospital, men jeg følte mig tryg hele vejen igennem", siger Rene.

Rene blev opereret i sommeren 2017 og gik efterfølgende til genoptræning. "Ved kontrollen 4 uger senere var han igen i fuld vigør uden gener" fortæller Klaus.
"I dag er jeg næsten uden mén, og min mobilitet er blevet meget bedre. Jeg har været meget tilfreds med mit forløb, og Klaus var super dygtig" slutter Rene.

Fakta  
Navn Rene Lippert
Alder 50 år
Behandler Klaus Harager
Behandling Fjernelse af ødelagt meniskvæv
Afdeling Aleris-Hamlet Parken
Til toppen af siden