Laseroperationer

Øjenlaseroperationer

Med en øjenlaseroperation forbedres dit syn så meget, at langt de fleste kan lægge brillerne og kontaktlinserne på hylden.

Bestil tid hos EuroEyes

Eller ring til os på 7027 4553

Hvilke teknikker benytter vi?

Der findes rigtig mange forskellige typer af øjenlaseroperationer, og det er derfor meget vigtigt, at du kender til de forskellige metoders kvaliteter og fordele, før du endeligt vælger din behandlingsform.

Hos EuroEyes benytter vi de mest sikre og fremmeste teknikker inden for øjenlaserbehandling, og vi opdaterer løbende vores ekspertise og teknologi, så vi altid er nogle af de ledende på markedet. Som specialister inden for øjenlaserbehandling har vi de bedste forudsætninger for at rådgive dig bedst muligt.

Vi har specialiseret os inden for fem typer af øjenlaserbehandlinger, og vi ser sammen på, hvilken af metoderne der vil passe dig og dit syn bedst.

ReLEx smile

ReLEx smile-behandlingen muliggør en særlig skånsom og sikker øjenlaserbehandling. Synskorrektionen foregår med en speciel femtosekundlaser, som kan udforme præcise 3D-snit i hornhindens indre. Den afgørende fordel er, at behandlingen kun kræver en minimal åbning på hornhindens overflade og derfor er minimal invasiv. Herved forbliver hornhinden stabil og komplikationer såsom betændelse og tørre øjne reduceres væsentligt.

LASIK / FS-LASIK
FS-LASIK-behandlingen er en videreudvikling af den klassiske LASIK-behandling, og er den sikreste og mest præcise behandlingsmetode til korrektion af synsfejl.

eeLASIK
eeLASIK er en forkortelse for EuroEyes Lasik, som er en teknik, der kan korrigere din synsfejl helt individuelt, så du får en optimal synskvalitet. 

Wavefront-analysen
Med wavefront-analysen opfanger vi netop dit øjes karakteristik, der muliggør en sikker og optimal øjenlaserbehandling for netop dine øjne.

PRK / LASEK
PRK og LASEK er øjenlaserbehandlinger, der mest bruges i særtilfælde fx når patienter ikke kan få en FS-Lasik pga. for tynde hornhinder.

Hvorfor en øjenlaserbehandling?

Øjenlaserbehandlinger er blevet rigtig populære de senere år, og ses af mange mennesker som et direkte alternativ til briller og kontaktlinser. Udover at du kan lægge brillerne og linserne på hylden, oplever mange også en økonomisk besparelse på længere sigt, hvis de sammenligner behandlingens pris med de fortsatte udgifter til briller og linser. Her hos EuroEyes har vi specialiseret os i netop øjenlaserbehandlinger, og vi har derfor den nødvendige ekspertise til at rådgive dig, inden vi sammen vælger din endelige behandlingsform. 

Vil du have synet tilbage?

Med blot få minutters behandling på hvert øje, kan du slippe for kontaktlinser og briller med det samme, og efter bare nogle få dages hvile, har du fået et perfekt syn.

Der er naturligvis visse forudsætninger for at være kandidat til en øjenlaserbehandling, og vi sørger derfor altid for, at du er fuldstændig afklaret med, hvad vi kan gøre for netop dig og dit syn.

Til toppen af siden