Wavefront - analyse / iDesign

Med wavefront-analysen opmåler EuroEyes din helt individuelle øjenprofil med iDesign, som er den nyeste teknologi på markedet. Derved er du sikret en optimal laseroperation af dine øjne.

Øjets genetiske fingeraftyk

Det menneskelige øje har ikke et perfekt optisk system fra naturens side, men danner såkaldte optiske forvrængninger. Det optiske system er derfor helt unikt i dets opbygning og brydningskraft. Hornhindens, og linsens individuelle karakter med forskellige krumninger i hvert eneste punkt på hornhinden og diverse former forforvrængninger, gør øjet ligeså unikt som et ”genetisk fingeraftryk”. 

Wavefront-analysen

Vha. wavefront-teknologien er det muligt nøjagtigt at opfange øjets individuelle karakteristik eller genetiske fingeraftryk. 

Med iDesign diagnose-apparatet gør EuroEyes brug af den nyeste og mest avancerede tenologi inden for dette område. I modsætning til tidligere apparater, som målte øjets refraktive styrker i 250 punkter, måler iDesign aberrometeret øjet i intet mindre end 1.250 punkter i øjet.

Resultatet optegnes i et slags landkort, som helt nøjagtigt afbilder øjets individuelle synsfejl. På baggrund af dette "genetiske fingeraftryk" af øjet, kan laseren udføre en personlig, individuel behandling, så synsfejlen korrigeres så præcist som briller eller kontaktlinser aldrig ville kunne have præsteret.

En almindelig brille-bestemmende undersøgelse, som vi kender dem fra optikeren, kan hverken fange eller korrigere øjets brydningsfejl. Da en klassisk LASIK behandlinger er baseret på en sådan brillebestemmende opmåling, kan eksisterende brydningsfejl ikke korrigeres med LASIK. Dette er en af grundene til, at EuroEyes har valgt ikke længere at tilbyde denne behandlingstype.

Til toppen af siden