Linseoperationer

Linseoperationer for alderssyn og grå stær

Linseoperationer kan løse mange af de synsproblemer, som vi lever med hver dag. Behandlingen vil forøge din livskvalitet væsentligt, og du vil opleve permanent forbedring af dit syn.

Bestil tid hos EuroEyes

Eller ring til os på 7027 4553

Fordelene ved linseoperation

  • Gendanner din naturlige synsevne
  • Frihed for briller   
  • Stabilisering af brydningskraft
  • Synet forbliver konstant
  • Forebygger grå stær

Linseoperation sker ofte i forbindelse med udviklingen af alderssyn, som typisk opstår i 40 - 50-års alderen. Linseoperationen kan også ofte hjælpe i de situationer, hvor laseroperation ikke er tilstrækkeligt. Det kan fx være ved meget høje synsfejl, eller ved for tynde hornhinder.

Inden nogen form for behandling, vil vi foretage en “egnethedstest” for at undersøge, om du kan modtage behandling og hvilken form for behandling, der passer til din situation. Det vil ske ved en forundersøgelse, hvor du modtager grundig rådgivning.

Vi tilbyder følgende linseoperationer

Hos EuroEyes foretager forskellige former for linseoperationer, så vi kan tilbyde den bedste behandling til dit synsproblem. 

Multifokallinser 

Multifokallinser anvendes typisk til behandling  af alderssyn, som kan opstå, selvom en du har været nærsynet eller langsynet hele livet. Ved behandlingen udskiftes øjets naturlige linse delvis med en kunstlinse. 

ICL linseimplantation

ICL-linsen er en kunstlinse, der permanent korrigerer din synsfejl. ICL anvendes, når en FS-LASIK behandling ikke er mulig pga. fx en for høj synsfejl eller tynde hornhinder. 

Til toppen af siden