Værd at vide om ICL

Den implanterbare kontaktlinse (ICL) er resultatet af mange års forskning og udvikling, og har været på markedet siden 1993.

Den omhyggeligt efterprøvede metode til korrektion af synsfejl er godkendt af den amerikanske sundhedsmyndighed, FDA.

Dette innovative linseimplantat har ført til store fremskridt inden for linsekirurgien. Resultaterne er fremragende. EuroEyes tilbyder et stort udvalg af den nyeste generation af linsetyper i nøje tilpassede styrker, for også her at tage hensyn til dine øjnes helt individuelle krav og styrker, så det optimale resultat opnås.

Phakiske Linsetyper

Phakiske intraokulære linser, forkortet Phake-linser, kan enten indsættes i øjets forkammer eller bagkammer. Dette afhænger af de medicinske forhold. Forkammerlinsen indsættes mellem iris og hornhinden. Bagkammerlinsen indsættes derimod mellem regnbuehinden og den naturlige linse. Afgørende for valg af den rette linse er bl.a. patientens alder, samt pladsforholdene i øjet.

Toriske ICL-linser

Med en ICL-linse kan ikke blot nærsynethed og langsynethed korrigeres, men også synsfejl i kombination med en bygningsfejl.

Til korrektionen anvendes den såkaldte toriske ICL-linse. Disse toriske linseimplantater fremstilles individuelt af producenten til den enkelte patient, og leveres med et nøje udmålt implantationsskema, der viser helt nøjagtigt, hvor linsen skal placeres. Dette er især vigtigt i forbindelse med korrektion af bygningsfejl, hvor ikke kun styrken men også aksen – og dermed linsens placering i øjet – er af stor betydning.

ICL-linsen accepteres fuldt ud af kroppen

ICL-linsen består af et enestående materiale. Den mest enestående egenskab ved ICL-linsens høje kvalitetsmateriale er dens fremragende kompatibilitet. Den er meget biokompatibel og accepteres derfor godt af kroppen. Linsen kan forblive permanent i øjet.

Gode resultater

Linsen giver meget pålidelige og forudsigelige resultater, samt et fortrinligt kvalitetssyn. Behandlingssuccessen manifesterer sig allerede inden for få timer efter behandlingen.

Selv om linsen bør forblive permanent i øjet, kan ICL-implantationen om nødvendigt tilbagebehandles – den er altså reversibel. Derfor kan man i nødstilfælde, fx. ved uheld, hvor øjet kommer til skade, tage linsen ud igen eller udskifte den.

Til toppen af siden