Linseegenskaber

Den nyeste generation af Premium linser sikrer dig den højeste kvalitet.

 • De multifokallinser vi anvender hos EuroEyes, hører til iblandt den nyeste generation. 
  De besidder en patenteret højpræstations optik og giver dig muligheden for at få en hverdag, hvor du kan se godt uden briller på nært hold, i mellemafstande, og på lang afstand.
 • De multifokale Premium-Linser fremstilles med computerstyrede diamantværktøj. 
  For dig betyder dette den højest mulige præcision og optiske Premium-Kvalitet.
 • Linsernes optik udfærdiges med hjælp fra den patenterede SMP-Teknologi: 
  Gennem en særlig procedure bliver lysspredningsfænomener, som altid optræder med multifokallinser, stærkt reduceret. Det positive udfald: færre blændinger og færre glorie-effekter. Derudover sørger den asfæriske optik for en optimeret billedkvalitet og et forbedret kontrastsyn under nedsatte lysforhold, som fx dæmpet belysning eller nattens mørke.
 • Linsen beskytter den følsomme nethinde
  og er, udover et UV-filter, udrustet med et valgfrit udvidet lysbeskyttelsesfilter. Denne beskyttelsesfunktion bliver inden for oftalmologien især benyttet til forebyggelse af Macula-Degeneration (AMD) eller til patienter, som allerede lider under AMD

Uanset om det drejer sig om alderssyn eller grå stærnærsynethedlangsynethed eller bygningsfejl, viser kliniske studier, at 90% af opererede patienter efter implantationen af en Premium-Linse ikke længere har brug for briller.

Til toppen af siden