Ortopædkirurgi - sportsskader, arbejdsskader, fritidsskader

  • Ny idrætsklinik på Aleris-Hamlet Aalborg

    Ny idrætsklinik i Aalborg

    Aleris-Hamlet Aalborg åbner ny Idrætsklinik, hvor vi kan byde velkommen til idrætsmediciner Thøger Persson Krogh.

Har du problemer med knæ, skulder, ankel, fod, albue, hånd eller hofte, så har vi nogle af landets bedste specialister inden for ortopædkirurgi, som kan hjælpe dig.

Specialister i ortopædkirurgi

Har du fået en sportsskade eller døjer du med en dårlig skulder? Har du problemer med knæ eller fødder? Har du en drilsk springfinger, en nedslidt hofte eller knæ?

Aleris-Hamlet har et team af særdeles erfarne speciallæger i ortopædkirurgi, som står klar til at hjælpe dig på et af vores 6 hospitaler i Danmark.

  • Vores læger benytter den skånskomme kikkertteknik, hvor det er muligt
  • Alle vores operationer foregår med den nyeste teknologi og på et højt fagligt niveau.
  • Langt de fleste af vores operationer er ambulante - det vil sige, at du kommer hjem samme dag.

Tværfaglighed sikrer optimal behandling

Vi har specialister inden for alle grene af ortopædkirurgien, og vores speciallæger samarbejder dagligt på tværs af faggrænser, når der skal tages stilling til din individuelle problemstilling.

Vores store tværfaglighed betyder, at vi kan inddrage ortopædkirurger, neurologer, reumatologer, radiologer og idrætsspecialister, når diagnosen skal stilles, og den optimale behandling iværksættes.

Smidige behandlingsforløb

Vores mål er at give dig et hurtigt og smidigt forløb fra den første konsultation, indlæggelse, operation og til den efterfølgende kontrol og genoptræning.

Derfor har Aleris-Hamlet bl.a. en stor billeddiagnostisk afdeling, hvor du hurtigt kan få taget røntgenbilleder eller MR-scanning, så det videre behandlingsforløb hurtigt kan tilrettelægges.

Bliver du enig med speciallægen om, at du skal opereres, planlægger vi operationen, så den passer ind i din kalender.

Til toppen af siden