Erfaring og kompetence er nøgleord

Aleris-Hamlet var det første privathospital i Danmark, der i 2004 tilbød kirurgisk behandling af svært overvægtige.

Stor erfaring med fedmekirurgi

Med mere 6.000 fedmeoperationer udført de seneste 8 år er Aleris-Hamlet et af de førende Center for Overvægtskirurgi i Norden.

Du bliver opereret af Nordens mest erfarne fedmeteam med mere end 15 års erfaring i udredning og behandling af svær overvægt. 

Høj faglig kvalitet

Du bliver behandlet på et hospital, som er akkrediteret i henhold til Den Danske Kvalitets Model (DDKM). Sundhedsstyrelsen har godkendt Aleris-Hamlet i København og Aarhus til at udføre alle former for fedmekirurgi. 

Dokumenterede resultater

Aleris-Hamlet har løbende registeret behandlingsresultaterne, og har aktuelt landets største kvalitetsdatabase inden for fedmekirurgi. Databasen danner grundlag for en løbende analyse og forbedring af vores behandling.

Se vores gode resultater her

Se vores lave komplikationsrate her

Samme team hele vejen

Du vil møde det samme engagerede behandlingsteam gennem hele forløbet. Sammen sørger de for, at du er i trygge hænder fra start til slut.

Ingen ventetid

Du kan blive behandlet uden ventetid, og vi stiller ikke krav til alle om vægttab inden operationen.

Specialister i bodylift - vi hjælper dig hele vejen

Efter et stort vægttab har langt de fleste løs hud flere steder på kroppen. Mange vælger derfor plastikkirurgi i større eller mindre omfang afhængig af mængden af løs hud. Bodylifts er det mest omfattende indgreb, der kun bør udføres af specialuddannnede plastikkirurger, og dem har Aleris-Hamlet. Læs mere om plastikkirurgi efter stort vægttab her.

Det er muligt at blive henvist til plastikkirurgi efter stort vægttab på et privathospital, hvis ventetiden overstiger 1 måned i det offentlige. Læs om dine rettigheder her

Kontakt os

København

Til toppen af siden