Kan du få en fedmeoperation?

  • Velkommen til Aleris-Hamlet

    Den bedste anbefaling

    Tilfredse patienter er din garanti for et behandlingsforløb med høj kvalitet og tryghed.

Aleris-Hamlet opererer i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens og internationale anbefalinger.

Ønsker du vurdering og behandling på vores hospital i enten København eller Aarhus skal du være privat patient.

Retningslinjer for at kunne blive vurderet til operation

  • BMI > 40 og ingen andre gener
  • BMI > 35 ved følgesygdomme som f.eks. diabetes, forhøjet blodtryk, ledsmerter, mm. (I nogle tilfælde kan grænsen nedsættes til 30, fx. ved svær diabetes, eller svært forhøjet blodtryk).
  • Over 18 år
  • God forståelse for indgreb og nødvendige livsstilsændringer
  • Flere tidligere forgæves vægttabsforsøg

Vægttab inden operationen er ikke et generelt krav, men vurderes individuelt. BMI skal forstås således, at det er den maksimale BMI man har haft, og ikke nødvendigvis den BMI man har i dag, hvis man har tabt sig.

Hvis du mener, at du opfylder kriterierne for operation, er du velkommen til at kontakte os direkte og bestille tid til en forundersøgelse. Du er også velkommen til et af vores uforpligtende informationsmøder, som afholdes 1 gang om måneden. Disse er gratis.

Hvis du har en sundhedsforsikring og har sikret dig, at forsikringsselskabet dækker for din behandling, er du ligeledes velkommen til at kontakte os direkte med mindre forsikringsselskabet selv ønsker at gøre dette.

Er du medlem af sygeforsikring Danmark

Patienter, som er medlem af gruppe 1 og 2 + tillægsforsikring i gruppe 5, får udbetalt 7.500 kr. i tilskud fra sygeforsikring Danmark, hvis de er fyldt 25 år og skal have en gastric sleeve, bypass eller banding. Har man udvidet operationsdækning, kan man få yderligere tilskud.

Til toppen af siden