Samfundsansvar i Aleris

Hos Aleris har vi sammenfattet vores arbejde for et bæredygtigt samfund i en rapport. Læs "Samfundsansvar for Hospital og Omsorg i 2015"

På Aleris tager vi vores samfundsansvar meget alvorligt og bidrager på mange fronter til at skabe bæredygtige løsninger inden for sundhed og omsorg.  

I rapporten kan du bl.a. læse, om Aleris' samarbejde med Røde Kors i Norge og Danmark og vores støtte til organisationen Hand in Hand i Sverige bliver beskrevet sammen med en række andre eksempler på engagement fra vores medarbejderes side. Som ramme for denne rapport har vi valgt Global Compacts fire områder:

  • Menneskerettigheder
  • Sundhed & arbejdsvilkår
  • Miljø & bæredygtighed
  • Korruption.

Aleris håber, at denne rapport vil inspirere andre virksomheder og enkeltpersoner til at gøre en ekstra indsats, uanset om du er medarbejder, patient, beboer, samarbejdspartner eller bare interesseret i, hvordan Aleris arbejder med social ansvarlighed.

Læs om samfundsansvar i Aleris' årsrapport fra 2016 her:

Supplier Code of Conduct

Supplier Code of Conduct formaliserer de centrale principper, hvorunder leverandører til Aleris Group AB, et datterselskab, andre relaterede virksomheder eller virksomheder under tilsyn af Aleris, er underlagte for at arbejde. Aleris arbejder bevidst på at vælge leverandører, der alle formaliserer etiske standarder og forretningspraksiser, som er i overenstemmelse med dem i Aleris. 

Til toppen af siden