Historien bag Aleris-Hamlet

I dag er Aleris-Hamlet Danmarks største, landsdækkende privathospital med afdelinger i Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Herning, København og Ringsted.

I juli 2011 opkøbte en af Nordens største sundhedskoncerner, Aleris, Privathospitalet Hamlet, som på det tidspunkt var langt den største spiller på det danske marked med tre store hospitaler i hhv. Købehavn og Aarhus.

Aleris, som i forvejen havde fire hospitaler i hhv. Aalborg, Aarhus, Esbjerg og Herning samt en mindre klinik i Hørsholm blev dermed Danmarks absolut førende landsdækkende privathospitalskæde. 

I november 2015 opkøbte Aleris-Hamlet privathospitalskæden Teres Danmark, som havde tre hospitaler i hhv. Aalborg, Aarhus og København.

Det seneste skud på stammen er Aleris-Hamlet Ringsted, som kom til i marts 2016 efter opkøb af Hospitalet Valdemar.

Et nyt stærkt brand - Aleris-Hamlet Hospitaler

Den nye hospitalskæde kom til at hedde Aleris-Hamlet Hospitaler. Det symboliserer, at vi tager det bedste fra begge organisationer og fører videre i et nyt og spændende samarbejde. Vi bærer Hamlets stærke brand videre samtidig med, at vi bygger videre på det stærke brand, som Aleris har i resten af Norden.

Aleris er kendt som en af Nordens førende aktører inden for sundhed og pleje med aktiviteter i Sverige, Norge og Danmark. Aleris beskæftiger 10.000 medarbejdere i Norden og opererer inden for fire områder - sundhed, medicinsk diagnostik, ældrepleje og mental sundhed.

Til toppen af siden