Den bedste behandling uden ventetid

På Aleris-Hamlet gør vi en forskel hver dag ved at give hvert enkelt patient behandling, pleje, omsorg og viljen til et bedre og sundere liv.

98% vil anbefale Aleris-Hamlet HospitalerAleris-Hamlet tager hver dag temperaturen på tilfredsheden blandt vores patienter. I juli måned ville hele 98% af vores patienter anbefale os til andre. Læs mere om patienttilfredshed her

 

Aleris-Hamlet har 7 hospitaler i DanmarkPå vores 7 hospitaler landet over hjælper nogle af landets bedste specialister dig med at genvinde din livskvalitet. Vi lægger vægt på den tætte og personlige dialog og møder dig med respekt, indlevelse og omsorg.

 

Aleris-Hamlet udførte 17.000 operationer i 2018Med 17.000 operationer om året er Aleris-Hamlet langt det største privathospital i Danmark. Det er din sikkerhed for, at vores læger har stor erfaring og rutine med alle de behandlinger, som vi tilbyder.

 

Aleris-Hamlet har 332 speciallægerAleris-Hamlet har 332 speciallæger, som kender til den nyeste viden inden for deres område og behandler udelukkende efter de højeste standarder. Du følges af det samme team gennem hele behandlingsforløbet.

 

Aleris-Hamlet har ekspertise inden for 40specialerVi har specialister inden for 40 specialer. De arbejder sammen om at stille diagnosen og finde den optimale behandling til dig. Vi sørger for, at du får en hurtig afklaring og et effektivt behandlingsforløb. 

Til toppen af siden