Relabee - Guiden til pårørende

Aleris-Hamlet samarbejder med Relabee, som har udviklet en praktisk App, der nemt hjælper pårørende med at koordinere opgaver og aftaler under et sygdomsforløb.

Når sygdom rammer, er der ingen tvivl om, at det er vigtigt at have fokus på patienten, men det er i lige så høj grad betydningsfuldt at støtte de pårørende, som i mange tilfælde oplever et stort pres, og her kan Relabee være en stor hjælp. 

Der kan være mange praktiske opgaver, som venner, familie og nære personer kan hjælpe med for at lette hverdagen. Med Relabee kan du nemt invitere de personer, som skal involveres.

Med behandlingskalenderen kan du koordinere aftaler, dele viden omkring sygdomsforløbet, fortælle nyheder og give beskeder til alle på en gang, så alle har det fulde overblik.

Samtidig kan netværket med opgavedelingsfunktion byde ind med hjælp i forhold til praktiske gøremål, som skal varetages under et sygdomsforløb. Det gælder alt fra at slå græs, hente medicin, transport til lægen, lave mad og meget mere.

Klik her for at gå til Relabee og download app'en

Om Relabee

Relabees ambition er at blive ”Guiden for pårørende”. Relabee sigter efter at udfylde behovet for bedre støtte, aflastning og anerkendelse af pårørende, og vi arbejder dagligt på at understøtte muligheden for at forbedre pårørendes sundhed og livskvalitet.
Vores engagement er forankret i den erkendelse, at mange pårørende har brug for hjælp. Pårørende er ofte så fokuserede på ansvaret for at passe på andre, at de har for lidt tid eller tanker til sig selv. Relabee anerkender og understøtter den afgørende rolle, som pårørende spiller i sundhedsøkosystemet.

Til toppen af siden