Få praktisk hjælp i hjemmet

Når sygdom eller alderdom rammer, kan Aleris Omsorg tilbyde pleje og praktisk hjælp i hjemmet for at lette hverdagen for både den enkelte og de pårørende.

Aleris Omsorg kan hjælpe med pasning og pleje af syge eller ældre borgere i kortere eller længere tid. Derudover tilbyder vi praktisk hjælp med alt lige fra hovedrengøring, tøjvask, indkøb og pasning af kæledyr til ledsagelse på ture og socialt samvær. 

Det skal være trygt

Aleris Omsorg er Danmarks førende private leverandører af sundhedsydelser og driver i dag både plejecentre, socialtilbud, genoptræning, dagcenter, hjemmepleje samt medarbejderassistance.

Siden 2000 har vi opbygget en stor erfaring, som gør os i stand til at tilbyde kompetent og højt kvalificeret pleje, omsorg og assistance til mennesker i alle aldre.

Respekt for borgerens liv og dagligdag

Det er ikke altid nemt at have nye mennesker i sit hjem. Vi sørger af den grund for, at der kommer så få medarbejdere i hjemmet som muligt. Samtidig har vi fokus på respekten for borgerens dagligdag og liv.

Få mere information

Ønsker du yderligere information eller pris på en opgave, er du velkommen til at hovedkontoret i Aleris Omsorg på telefon 4174 1708.

Til toppen af siden