Brystforstørrelse - eget fedt

 • Aleris-Hamlet er Club Matas Partner

  Optjen Club Matas Point

  Aleris-Hamlet er Partner i Club M.
  Se dine fordele som Club Matas Medlem.

 • Bestil tid online

  Bestil tid online

  Du kan nu bestille tid online hos Aleris-Hamlet lige når det passer ind i dit program. Klik her

 • Ofelia klub

  Bliv medlem af Ofelia Klub i dag

  Få attraktive tilbud hver måned på kosmetiske behandlinger. Medlemskabet er gratis og uforpligtende. Klik her for tilmelding.

Brystforstørrelse med eget fedt (fedttransplantation) er det nyeste inden for brystforstørrelse. Behandlingen er på kort tid blevet meget populær, da den 'slår to fluer med et smæk'.

Kontakt mig for tidsbestilling

Eller ring til os på 7020 2624

Brystforstørrelse med eget fedt er en naturlig og skånsom metode til at få brystet forstørret. Man suger simpelthen noget af dit uønskede fedt ud fra fx lår, mave eller balder og flytter det til brysterne. Du undgår derved at få indopereret et fremmedlegeme i kroppen samtidig med, at du får en fedtsugning et sted på kroppen, hvor der er overskydende fedt. 

Brystet bliver mere blødt og naturligt, og du har ikke risiko for de komplikationer, som kan være forbundet med brystimplantater. Samtidigt er det et resultat, som holder resten af livet under forudsætning af, at du ikke taber dig i vægt.

Der er næsten usynlige ar på brystet, og du er hurtigt tilbage i hverdagen efter operation.

Brystforstørrelse med eget fedt er til dig som:

 • Ønsker en permanent brystforstørrelse på ca. en skålstørrelse
 • Har født og blot ønsker at genskabe den tidligere fylde og form
 • Ønsker at erstatte implantater med en naturlig og alderssvarende fylde og form
 • Har asymmetriske (uens) bryster evt. efter en brystrekonstruktion
 • Vil undgå brystimplantater
 • Har tilstrækkelige fedtdepoter at tage af (BMI mellem 20 og 30)
 • Ønsker en fedtsugning på 500 ml på andre dele af kroppen end brystet
 • Ikke ønsker at tabe dig yderligere
 • Er ikke-ryger

Skånsom BEAULI teknik

Den særlige BEAULI-teknik, som anvendes på Aleris-Hamlet Parken, anses for at være en af de bedste teknikker i verden. Vores plastikkirurger har stor erfaring i anvendelsen af netop denne teknik, som også anvendes til at genskabe brystet hos brystkræftramte kvinder. 

 For at undgå at det indsprøjtede fedt bliver nedbrudt, foretages fedttransplantationen på Aleris-Hamlet med den såkaldte BEAULI teknik, der er særlig skånsomt mod fedtet. Fedtet udsuges smertefrit med millimetertynde kanyler. Herefter bliver fedtet renset, før det indsprøjtes i brystet. Ca. 75 % af fedtet vil overleve ved behandlingen. Man kan overføre ca. 100 - 150 ml fedt til hvert bryst pr. fedttransplantation. Hvor meget der kan overføres afhænger af, hvor fast eller løst brystet er før indgrebet.

Hvor mange behandlinger skal der til?

Til en almindelig brystforstørrelse kræves som regel 2 behandlinger med 3 - 4 måneders interval for at opnå det ønskede resultat, som vil være en volumenforøgelse på omkring 250 ml svarende til en forøgelse på ca. en skålstørrelse. 

Læs mere om brystforstørrelse med eget fedt

Vores læger og behandlere

Til toppen af siden