Botox / Azzalure - et friskt pust

Rynkebehandling
Få et yngre og mere oplagt udtryk i ansigtet med Botox / Azzalure. Rynker i panden og over næsen kan få dig til at se vred, træt og ældre ud, og det er heller ikke alle, der synes, at smilerynker ved øjnene er lige charmerende.

De rynker i ansigtet, der kan behandles med Botox  / Azzalure, kaldes dynamiske eller mimiske rynker, fordi de skyldes sammentrækninger i ansigtets mimiske muskler. Hos nogle kan rynkerne blive kroniske og den kraftige muskelaktivitet kan forårsage spændingshovedpine. 

Kontakt mig for tidsbestilling

Eller ring til os på 7020 2624

Hvad er Botox / Azzalure?

Botox og Azzalure er begge handelsnavne på godkendte lægemidler, der indeholder det aktive stof botulinum toksin A. Der findes flere produkter på markedet, der indeholder botulinum toxin A, og de virker alle ens. Stoffet er godkendt i Danmark og har været benyttet siden 1980’erne til bl.a. kosmetiske behandlinger. Injektion med Botox e.l. er den hyppigste lægelige kosmetiske behandling i USA, hvor der i 2006 blev givet mere end 4 mio. kosmetiske behandlinger med Botox.

Vi bevarer et levende ansigt

Behandling med Botox / Azzalure giver ikke et mimikløst ansigt, hvis du er i professionelle hænder, og følesansen i det behandlede område er uændret. Vi sørger for, at dit ansigt både fremstår naturligt, levende og aldersløst.

Hvor længe holder effekten af Botox / Azzalure?

Behandlingen virker i løbet af 1 - 2 dage, og den fulde effekt opnås efter ca. 14 dage. Effekten er midlertidig, ca. 3 - 4 måneder. Ved gentagne behandlinger med 12 ugers mellemrum kan effekten holde længere.

Til toppen af siden