Individuelle forløb hos psykiater

Pralebanner

Aleris-Hamlets psykiatere tilbyder målrettet og hurtig hjælp til dig. Vi yder fuld diskretion.

Kontakt mig for tidsbestilling

Eller ring til os på 7020 2624

De fleste psykiske lidelser kan behandles med gode resultater, men det kræver en hurtig og målrettet indsats. På Aleris-Hamlet tror vi på, at alle personer er forskellige, og derfor er den bedste behandling individuel og bør sammensættes specielt til den enkelte.

Aleris-Hamlets psykiater tilbyder medicinsk og terapeutisk behandling – alt sammen tilrettelagt specielt til den enkelte person.

Pårørende har også brug for støtte

Det er ofte både nødvendigt og gunstigt at inddrage de pårørende i behandlingen for at opnå det bedste resultat. Men pårørende bliver også belastet af en hverdag med en psykisk lidelse inde på livet. Derfor tilbyder vi ligeledes forløb for de pårørende.

Individuelle forløb

Hos Aleris-Hamlet ved vi, at alle forløb er individuelle. Derfor tager behandlingen altid udgangspunkt i en grundig introduktionssamtale med vores speciallæge i psykiatri. Herefter lægger I sammen en behandlingsplan og en tidsplan for selve behandlingen som kan bestå af samtaleterapi og / eller medicinsk behandling evt. en af vores behandlingspakker, hvis du ønsker det.

Afhængigt af det enkelte behandlingsforløb og om den enkelte selv ønsker det, anbefaler vi, at familien og / eller arbejdspladsen inddrages i behandlingen.

Til toppen af siden