Knæskader - smerter i knæet

I Aleris-Hamlets Idrætsklinik bliver du undersøgt og behandlet af specialister i knæskader. Vi kan behandle selv de mest komplicerede ledbåndsskader og korsbåndsskader i knæet.

Kontakt mig for tidsbestilling

Eller ring til os på 7020 2624

Knæskader og smerter i knæet ses hyppigt hos idrætsfolk. De opstår ofte i forbindelse med kontaktsport og i sportsgrene med mange retningsskift eller risiko for styrt. 

Smerter i knæet kan have mange årsager

Smerter i knæet efter et vrid er ofte forårsaget af meniskskader eller bruskskader, men smerterne kan også skyldes ledbåndsskader, korsbåndsskader eller slimhindeproblemer.

Hvis der er opstået smerter i knæet uden vrid eller slag, er der som regel tale om overbelastningsskader fx slimhindeirritationløberknæ eller springerknæ

Hurtig og præcis diagnose

Hvis du har smerter i knæet, kan vores erfarne specialister med MR-scanningrøntgen og ultralydsscanning stille en præcis diagnose uden ventetid. De billeddiagnostiske undersøgelser foregår i Aleris-Hamlets eget Billeddiagnostiske Center.

Bliv behandlet af bedste specialister

I Aleris-Hamlets Idrætsklinik foregår al undersøgelse og behandling efter de bedste og mest skånsomme metoder. Hvis det er muligt, opereres der kikkertvejledt eller vha. teknikker, der giver små operationssår. Dette medfører færre smerter, mindre ar, hurtigere genoptræning og bedre resultater.

Genoptræning efter en knæskade er vigtig

På Aleris-Hamlet kan vi tilbyde genoptræning før og efter en evt. operation. Her giver specialuddannede fysioterapeuter dig kyndig vejledning i korrekt genoptræning af det skadede led, hvilket er afgørende for at opnå et tilfredsstillende resultat. Læs mere om dine muligheder for genoptræning hos Aleris-Hamlets fysioterapeuter.

Til toppen af siden