Urologi - urinvejssygdomme

Urologi

Aleris-Hamlets Urologiske Klinik tilbyder vi højt specialiseret undersøgelse og behandling af urinvejssygdomme hos mænd og kvinder.

Urologi omfatter sygdommme i nyrer, blære, urinrør, prostata, testikler samt rejsningsproblemer.

Hurtig behandling hos samme speciallæge

Alle undersøgelser kan foregå på Aleris-Hamlet, og du har derfor samme erfarne speciallæge gennem hele forløbet. De sørger for, at du får et hurtigt og smidigt patientforløb.

Specialister i vandladningsforstyrrelser

Aleris-Hamlets speciallæger behandler hvert år et stort antal patienter med vandladningsforstyrrelser såsom tilbagevendende urinvejsinfektionerblod i urinen, hyppig vandladning eller manglende evne til at holde på vandet.

Aleris-Hamlets Urologiske klinik er bl.a. en af landets største, når det kommer til behandling af forstørret prostata. Hvert år foretages mere end 350 operationer for forstørret prostata.

Bredt spektrum af undersøgelser

Før vi kan stille en endelig diagnose, er der ofte behov for en række undersøgelser. Læs mere om vores omfattende undersøgelsesprogram.

Laserknusning af nyresten

Aleris-Hamlet København kan kurere smertefulde anfald for nyresten og blæresten inden for få dage med laserteknik. Indgrebet foregår via en kikkertoperation.

Til toppen af siden