100 års fødselsdag på Skovsminde

100 års fødselsdag på Skovsminde

Vejret var skønt, da en af Skovsmindes beboer Sofie, holdt 100 års fødselsdag for venner, familie og de øvrige beboere på Skovsminde.

Venner og familie fra Sverige var indbudt til at komme og fejre fødselarens store dag. Afdelingens personale havde pyntet op og dækket borde til festlighederne. Der var samtidig blevet bestilt lagkage og sørget for drikkevarer til alle de fremmødte gæster. Alle gæster var glade og ønskede Sofie tillykke med den runde fødselsdag.

Dagen startede ved at Sofie modtog Dronningens brev, som derefter blev læst højt. Efterfølgende ønskede formanden for Social- og Sundhedsudvalget, Birgit Roswall tillykke på vegne af borgmesteren og kommunen."Der må være dejlig frisk luft i Gribskov, da så mange bliver ældre og samtidig har det godt. Det er vi er utroligt glade for det!" fortalte Birgit Roswall.

Derefter ønskede centerlederen Sofie mange gange tillykke med den runde fødseldag. "Vi er på vegne af Aleris og Skovsminde, stolte af at afholde den store fødselsdag og have dig på skovsminde" fortsatte hun og ønskede endnu en gang Sofie tillykke. 

Afslutningsvis ønskede Skovsmindes venner og Skovsmindes personale Sofie den bedsttænkelige fødselsdag og Sofie var meget glad for dagens begivenhed og takkede alle.

Til toppen af siden