20 års fødselsdag på Bakkebo

Bakkebo 20 års fødselsdag

Det var en stor dag på Bakkebo, da plejecenteret fejrede 20 års fødselsdag. Der var fest og glade dage blandt alle beboere, personale og gæster.

Plejecenteret Bakkebo blev tirsdag d. 21. april fejret med manér da der blev holdt 20 års fødselsdag med alt der hører til. Bakkebo er i de sidste ni år er blevet drevet af Aleris.

- Der er foregået mange gode aktiviteter her. Og traditionen bliver gennemført, så der bliver fejret fødselsdag hvert år. I er gode til at holde fest, og I er gode til at benytte lejligheden til at komme ud i den skønne natur, lød det fra administrerende direktør for Aleris Omsorg, Miriam Toft, der var en af mange talere på dagen.

Hun takkede medarbejdere, ledere og samarbejdspartnere.

- Det er en stor glæde at fejre dagen sammen med jer allesammen. Det startede med 33 boliger, nu har vi 63. Og selvom der ikke er nogen af de nuværende beboere, som var her, da centeret åbnede for 20 år siden, er der stadig en beboer, som har været her i 15 år, sagde hun og bragte undervejs nogle fakta på banen: 75 medarbejdere arbejder på centeret, der har beboere i alderen 64-95 år.

Også borgmester Kim Valentin (V) var mødt op sammen med to tidligere borgmestre, Jan Ferdinandsen (K) og Jannich Petersen (V), ligesom formand for social-og sundhedsudvalget Birgit Roswall indfandt sig ved kaffebordet.

- Jeg husker, da jeg selv blev 20 år. Det blev en våd og sjov fest, og det håber jeg også, at I får i dag. Når man er 20 år, er man blevet voksen, og det er Bakkebo også blevet. Og så er det på sin plads at uddele roser. Bakkebo er så attraktivt, at mange søger hertil. Der sker gode ting, og Aleris har fokus på tryghed og omsorg, sagde Kim Valentin i sin tale, hvor han også nævnte, at hans egen svigerfar bor på Bakkebo.

Hele dagen forløb festligt og udover de mange talere, var der inviteret en tryllekunstner, der optrådte for alle beboere og gæster. Til lejligheden var der også opstillet et gloværdigt kagebord der uden tvivl var den runde fødselsdag værdigt.

Alt i alt var den en mindeværdig fødselsdag og vi ser i Aleris frem til at holde mange flere af slagsen i de kommende år.

Til toppen af siden