50´er og 60´er bal på Bakkebo

50´er og 60´er bal på Bakkebo

Mandag d. 24. februar var der bal på Aleris Bakkebo Plejecenter, og der var festligt pyntet op til bal - som dengang i 50'erne og 60'erne.

Bordene var pyntet med rødternet duge og nips som lysestager, små biler og billeder fra 60'erne, og lokalet var pyntet med bl.a. LP plader, en barnevogn og en Triumph motorcykel.

Stemningen var helt i top, da de omkring 80 beboere og personale var festlig klædt på i dagens anledning.

Der blev danset flittigt til live musik fra Jens Gothenborg, som spillede musik fra de gode gamle dage og der både danset jitterbug, vals og meget mere. Musikken skabte glæde og fik minderne frem hos beboerne.

- Det var en fantastisk dejlig fest, som gjorde vores beboere rigtig glade. Der var smil og glæde i alles øjne, og rigtig mange fik trænet dansemusklerne. Nogle af vores kørestolsbrugere rejste sig sågar fra kørestolen og dansede med støtte fra personalet, fortæller Centerleder Gitte Andersen.

Det er dejligt, når beboere, dagcenter gæster, frivillige og personale kan have sådanne dejlige oplevelser sammen. Det giver glæde i hverdagen, siger aktivitetskoordinator Daruish Mombaini.

Den bedste fest indtil videre

Mange af beboerne gav udtryk for deres glæde ved festen.

- Det er den bedst fest, vi har haft indtil videre. Der var liv i hele familien, vi er som en stor familie, og alle var glade og tilfredse, fortæller Jens Guldhammer.

- Det minder mig om gamle dage med grammofonpladerne som pynt, og tøjet gav os et kick, så de gode gamle minder kom tilbage, fortalte Aase Jensen.

Edith Jensen og Ellen Madsen var også enige om, at de havde en pragtfuld eftermiddag, og havde stor beundring for udsmykningen, der bragte minder frem. Især for Ellen der mødte sin mand på en danseskole, hvor han lærte hende at danse vals.

Bibi Pedersen fortalte, at hun følte sig ung igen, og det mindede hende om dengang, hun var 20 år og gik til bal på Frederiksberg.

Til toppen af siden