50´er og 60´er bal på Skovsminde

50´er og 60´er bal på Skovsminde

Tirsdag d. 11. marts var der 50 - 60'er bal på Skovsminde Plejecenter, og der var gang i dansegulvet.

Dagen går sin gang, med længsel og savn, sang og spillede Jens Gothenborg, da Skovsminde Plejecenter i Græsted holdt 50'er 60'er bal for beboere, frivillige, 'Vennerne' og dagcentret. 

Der var pyntet med vinylplader og balloner. Beboerne og personale var klædt til fest. Opfindsomheden havde været stor og mangen en 'polka dot' kjole blev luftet på dansegulvet, der hurtigt blev fyldt med festglade mennesker.

Udenfor holdt en rigtig 'Amerikanerbil', og det tog ikke lang tid for 92-årige Carla Andersen at styre ud til den turkisfarvede Pontiac Cataline 455, og centrets personale var heller ikke længe om at finde bagsædet, men ud at køre med Carla kom de dog ikke, selv om Carla godt kunne huske, hvordan man styrer sådan en krabat.

- Jeg havde en Ford 444, jubler Carla fra førersædet, men jeg kørte ind i et hønsehus, og så kørte jeg aldrig mere, siger hun og vinker frimodigt til skaren af beundrere.

Efter 'turen' blev det tid til at slutte sig til det øvrige selskab, der var gået i gang med kaffe og kage og et glas portvin. Ligesom i gamle dage.

Til toppen af siden