Åbning af Aleris hjemmepleje i Solrød

Åbning af Aleris hjemmepleje i Solrød

Den 1. februar åbnede Aleris hjemmepleje i Solrød Kommune og i den anledning inviterede Aleris borgere, pårørende og samarbejdspartnere til åbningsreception.

Solrød Kommune udpegede tilbage i juni 2017 Aleris, som vinder af udbuddet af den private del af Christians Have plejecenter og den private del af hjemmeplejen i Solrød Kommune. Aleris har siden 2003 drevet den private del af plejecentret og skal nu også fremover levere pleje, omsorg og praktisk bistand til borgerne i Solrød Kommune.

Dagens åbning af hjemmepleje blev fejret i hjemmeplejens nye lokaler på Solrød Strandvej, hvor ca. 60 fremmødte tog del i den festlige markering, herunder borgere, medarbejdere, samarbejdspartnere, FOA-repræsentanter og Ældresagen.

Adm. direktør Miriam Toft takkede Solrød Kommune for tilliden og fremhævede det gode og mangeårige samarbejde mellem Aleris og Solrød Kommune 'Det veletablerede samarbejde betyder, at vi, i Aleris, kan fokusere på det allervigtigste, nemlig jer borgere' udtalte Miriam Toft i forbindelse med, at en gylden nøgle blev overrakt fra borgmester Niels Hørup til Miriam Toft og videre til Katherine Ratgen, som er leder af Christians Have plejecenter og nu også Aleris hjemmepleje i Solrød. 'Nøglen er en påmindelse om det vigtige ansvar vi får overdraget, når vi tildeles en kontrakt' fortæller Miriam Toft.

Katherine Ratgen får til daglig hjælp af Maria Kryger, som er teamkoordinator og planlægger i Aleris hjemmepleje i Solrød. 'Det vil være Maria borgerne kommer i kontakt med, når de ringer til kontoret på Solrød Strandvej' fortæller Katherine Ratgen.

Borgmester Niels Hørup tog ordet efter overdragelsen af den gyldne nøgle og udtrykte glæde ved, at skulle fortsætte det gode samarbejde med Aleris og fremhævede i den forbindelse trygheden ved den kvalitet Aleris leverer, baseret på erfaringerne fra driften af Christians Have Plejecenter.

I skrivende stund har omkring 17 % af de borgere, der aktuelt modtager hjemmepleje i Solrød Kommune, valgt Aleris hjemmepleje.

Fra 1. februar 2018 har alle borgere mulighed for, at vælge mellem Aleris hjemmepleje og den kommunale hjemmepleje til levering af hjemmepleje.

Til toppen af siden