Ålegilde på Skovsminde

Ålegilde på Skovsminde

Onsdag afholdt Skovsminde Plejecenter ålegilde for beboerne. Det blev afholdt med manér og der var sørget for stort ålebord og snaps til alle.

Ved sidste kostrådsmøde, hvor beboerne mødes med køkkenholdet og diskuter ønsker for mad, blev der efterspurgt flere ål af beboerne. Resultatet blev at køkkenet i samarbejde med Skovsmindes personale, inviterede til det store ålebord i plejecenterets café. 

Der blev pyntet og gjort klar til kl. 12, hvor gildet skulle begynde. Beboerne og personalet hilste på hinanden og festlighederne kunne gå i gang. Det startede med velkomsttale fra centerlederen, som bød velkommen til alle og takkede køkkenpersonalet for at skabe en dejlig atmosfære for beboerne.

Der gik fade rundt med ål og stuvede kartofler drysset med persille, hvortil der selfølgelig blev serveret snaps samt rød- og hvidvin, øl og vand. Efter maden spillede Rynkevriderne og Kompagni sange, hvor næsten alle kendte melodierne og sang og dansede med. Til sidst blev der serveret kaffe og kage, mens beboerne hyggede sig med musikken.

Til toppen af siden