Aleris Omsorg har officielt overtaget Solgården og Saltum

Aleris Omsorg har officielt overtaget Solgården og Saltum Plejecenter

Mandag den 2. november fik Aleris Omsorg overdraget nøglerne til Solgården og Saltum Plejecenter i Jammerbugt Kommune.

Mandag den 2. november var der dækket op til fest og fællessang, da  Aleris Omsorg overtog Solgården i Fjerritslev og Saltum Plejehjem. Det var en fin dag med højt humør hos de i alt 300 fremmødte, som gjorde oplevelsen særdeles festlig.

På begge plejehjem åbnede borgmester Mogens Gade (V) ballet ved at byde velkommen og overrække direktør i  Aleris Omsorg, Miriam Toft, en særlig nøgle lavet til lejligheden af en af plejehjemmets beboere. 

" Nu skal vi passe godt på 'nøglerne' de næste fem år, så Jammerbugt Kommune lader os beholde dem mange år frem", udtaler adm. direktør for Aleris Omsorg, Miriam Toft.

Alle medarbejdere og ledere fortsætter som hidtil, og virksomhedsoverdragelsen har ikke betydet ændringer i vagtplaner. 

Skoleeksempel på god overdragelse

Miriam Toft lægger ikke skjul på, at overtagelsen af de to plejehjem i Jammerbugt Kommune har været drejebogseksempler på, hvordan et plejehjem overtages på bedst muligvis. 

"Det er gået helt fantastisk godt", fortæller Miriam Toft, der personligt er gået grundigt til værks og har været rundt hos beboerne på de to plejehjem for at høre, hvilket ældreliv de drømmer om.

Fokus på det gode ældreliv

Langt de fleste ældre vil gerne bidrage og hjælpe til på plejehjemmene i det omfang, de er muligt, lyder beskeden fra Miriam Toft, der mener, at de ældres ønsker passer perfekt ind i  Aleris Omsorgs koncept, som handler om at skabe en indholdsrig hverdag for de ældre. 

"Vi vil også gerne åbne plejehjemmene op for lokalsamfundene til fælles fordel", slutter Miriam Toft. 

Til toppen af siden