Aleris Omsorg valgt som privat leverandør i Greve Syd

Borgmester Pernille Beckmann og administrerende direktør Miriam Toft

Hjemmehjælpsmodtagere i det sydlige Greve kan fra 1. december vælge, om de vil modtage hjælpen fra Aleris Omsorg.

Aleris kan med stor glæde meddele, at modtagere af hjemmehjælp i det sydlige Greve fra 1. december kan vælge, om de vil modtage hjemmehjælp fra Aleris Omsorg eller den kommunale hjemmepleje

Aleris Omsorg har siden 15. januar 2014 været den ene af to private leverandører af hjemmehjælp i det nordlige Greve, og de har her leveret personlig pleje, praktisk hjælp, delegeret sygepleje og hverdagsrehabilitering.

”Jeg er glad for, at borgerne i det sydlige Greve nu får den samme valgfrihed omkring hjemmepleje, som borgerne har i det nordlige Greve”, siger borgmester Pernille Beckmann.

”Aleris Omsorg er en seriøs og meget professionel samarbejdspartner, som har stor erfaring i at levere ydelser inden for hjemmepleje. Så jeg ser frem til, at de også kan være med til at udvikle servicen på ældreområdet”.

Alle hjemmehjælpsmodtagere i det sydlige Greve vil i starten af september modtage et brev fra kommunen, hvor de vil blive bedt om at vælge mellem Aleris Omsorg og den kommunale hjemmepleje. 

Kontrakten med Aleris Omsorg blev onsdag underskrevet af borgmester Pernille Beckmann og administrerende direktør Miriam Toft, Aleris Omsorg.

Til toppen af siden