Aleris Omsorg valgt til leverandør i Aarhus

Aleris Omsorg - Aarhus

Aleris har tegnet kontrakt med Aarhus Kommune om levering af hjemmepleje og hjemmehjælp til borgerne i Aarhus fra 1. maj 2015

Aleris Omsorg har gennem mange år været fritvalgsleverandør inden for hjemmeplejen i flere kommuner på Sjælland, men aldrig før i Jylland. Dette bliver der nu lavet om på. Et netop gennemført udbud i Aarhus Kommune betyder, at Aleris fra 1. maj 2015 kan tilbyde hjemmepleje til borgerne i Aarhus. Aleris vandt udbuddet sammen med to andre private leverandører, som alle kan tilbyde at varetage personlig pleje, praktisk hjælp og lettere sygeplejeopgaver. 

Det er visitationen i Aarhus Kommune, der bestemmer hvilken hjælp, borgeren skal modtage, men det er borgeren, der bestemmer, hvem der skal levere hjælpen. Her kan man fremover vælge Aleris. For øjeblikket modtager godt 7.000 borgere pleje eller praktisk hjælp i Aarhus Kommune. Her af vælger knap en tredjedel at bruge en privat leverandør.

I de kommende uger skal borgerne i Aarhus vælge leverandør.

I Aleris Omsorg har vi fokus på den enkelte borgers behov og giver os tid til at skabe trivsel. Det er vigtigt for os, at borgeren får en god service og oplever omsorg, tryghed og trivsel med Aleris som leverandør. Vores uddannede medarbejdere har høje faglige kompetencer og hjertet på det rette sted.

Aleris sørger for:

  • At man får faste hjælpere
  • At man får faste tidspunkter for besøg
  • At medarbejderens personlighed, faglighed og kompetencer matcher borgerens behov for hjælp
  • At hjælpen udføres med stor ensartethed på baggrund af klare aftaler
  • At der er tæt samarbejde med visitationen og andre samarbejdspartnere

 

Vi glæder os til at hjælpe borgerne i Aarhus

Til toppen af siden