Aleris er ny fritvalgsleverandør i Næstved

Aleris er ny fritvalgsleverandør i Næstved

Aleris er netop valgt som ny fritvalgsleverandør til ældreområdet i Næstved Kommune.

Aleris er netop valgt som ny fritvalgsleverandør til ældreområdet i Næstved Kommune med start pr. 1. juni 2016. Borgere i Næstved, der bor i eget hjem, kan fra den dato vælge at få hjælp til personlig pleje, praktisk hjælp, sygepleje og træning af enten kommunen eller Aleris.

Næstved Kommune havde fritvalgsområdet i udbud i efteråret 2014. Dengang var det de to leverandører, Naesborg A/S og Næstved Care, der vandt udbuddet. Firmaerne startede op den 1. marts 2015. Desværre fik Næstved Care kun en kort tid som leveran-dør på fritvalgsområdet, da de gik i betalingsstandsning og ophørte som leverandør den 31. juli 2015. Herefter fortsatte Naesborg A/S som den eneste private leverandør ved siden af den kommunale leverandør. Sidst i november 2015 valgte Naesborg A/S at opsige deres kontrakt med ophør den 31. maj 2016.


Næstved Kommune satte derfor fritvalgsområdet i udbud endnu engang i december 2015. Der indkom tre tilbud, hvoraf Aleris nu er valgt som leverandør. Valget faldt på Aleris, fordi vi er et større firma på markedet med aktiviteter udbredt over hele landet, forklarer Næstved Kommune i en pressemeddelelse.


Vi glæder os til at starte op i Næstved til sommer!

Til toppen af siden