Aleris tager på "dametur"

Aleris på dametur

Det er en mangeårig tradition, at tage på charterferie med beboerne på Aleris Chr. Have. Turene er gået til både Malta, Tyrkiet og Mallorca og dette år er ingen undtagelse.

Personale og beboere er netop hjemvendt fra solrige Kreta efter en vellykket tur.

I år var det en dametur, hvor der var ekstra fokus på shopping, wellness og en masse andre aktiviteter, der tiltalte de fire glade damer, der deltog i turen.

Destination var Hotel Toxa i Platanias med den skønneste havudsigt, som også tidligere har været et rejsemål for Chr. Haves beboere. Stedet udmærker sig ved, at have gode forhold for ældre medborgere og hotelpersonalet sætter en ære i at være med til at give beboerne gode oplevelser under deres ophold.

De rejsende damer, som var ledsaget af 4 Aleris-medarbejdere fra Chr. Have, besøgte bl.a. en skønhedssalon og fik lakeret negle og fik shoppet nye sommerkjoler. Alle nød at bruge tid på at gøre sig klar til aftenens restaurantbesøg og så er der jo noget over de græske mænd er damerne enige om.

Det er så utroligt livsbekræftende at rejse med vores beboere fortæller Katherine Ratgen, der er Centerleder i Aleris del af Chr. Have og som har deltaget i de fleste rejser i årenes løb. Der var ingen af os der havde lyst til at rejse hjem i fredags fortæller Katherine Vi har grinet og hygget og virkelig nydt hinandens kvinde-selskab.

Der blev sendt postkort hjem til medbeboerne på Chr. Have og en beboer måtte korrigere personalet Nej du kan ikke bare skrive, at vi har en dejlig tur – du skal skrive at vi har en fantastisk tur.

Jeg vil ønske at vi kunne give alle beboere den oplevelse siger Katherine Ratgen afslutningsvist. Alt kan lade sig gøre, når man har viljen og engagerede medarbejdere, som brænder for deres arbejde.

Med de gode erfaringer fra denne tur overvejes det nu, at den næste tur i efteråret skal være en ren mandetur.

Til toppen af siden