Aleris vandt nordsjællandske kommuner

Aleris vandt nordsjællandske kommuner

Aleris Omsorg skrev i går under på hjemmehjælps-aftale med Furesø Kommune. Aftalen træder i kraft i efteråret.

Fra 2018 træder Aleris Omsorg også ind i Hillerød Kommune.

Adm.direktør, Miriam Toft, fra Aleris Omsorg trykkede i går hænder med Furesø Kommunes velfærdsdirektør Niels Milo Poulsen ovenpå underskrivelsen af en kontrakt på hjemmehjælps-området i Furesø Kommune.

Det betyder, at Aleris fra efteråret skal stå for hjemmehjælpen til ca. 350 borgere i Furesø. Også i Allerød overtager Aleris Omsorg den private hjemmehjælp 1. september 2017.

- Vi glæder os til samarbejdet med de nordsjællandske kommuner. Vi går ydmygt til opgaven og vores nye Aleris kolleger ser frem til at tilbyde borgerne i Furesø og Allerød en tryg og kvalitativ pleje og omsorg, siger Miriam Toft til Magasinet Pleje.

Har I nye kolleger på plads til de store opgaver i efteråret?

- Ja. Vi har ansat nye kolleger hen over sommeren, som er klar, siger Miriam Toft. 

Aleris Omsorg overtager i efteråret 2017 opgaver fra de nuværende private hjemmehjælpsfirmaer, Cura Pleje og Attendo. De nuværende hjemmehjælpsfirmaer vil understøtte og samarbejde i overleveringen af opgaven til Aleris Omsorg.

- Vi har været meget tilfredse med samarbejdet med Cura Pleje og Attendo. Kontrakterne udløb i foråret, og derfor er opgaven blev sendt i udbud igen. Nu byder vi Aleris Omsorg velkommen og ser frem til og forventer et tilsvarende godt samarbejde med dem til gavn for borgerne, siger formand for social- og sundhedsudvalget, Susanne Mortensen (c).

Hillerød Kommune oplyser at Aleris Omsorg først overtager opgaven i Hillerød om et års tid - i oktober 2018.

Til toppen af siden