Aleris vinder udbud i Haderslev

Aleris vinder udbud i Haderslev

Fra den 1. april 2016 skal Aleris Omsorg drive Hiort Lorenzen Plejecenter i Haderslev.

Aleris Omsorg blev tirsdag den 15. december 2015 tildelt kontrakt på drift af plejecentret  Hiort Lorenzen i Haderslev Kommune. Kontrakten løber i fire år med en omsætning på 25 mill. kr. om året. Der er en option på yderligere to års drift indeholdt i tilbuddet. 
 
Kommunen modtog fire tilbud på driften af plejecentret og udarbejdede selv et kontrolbud. Resultatet blev, at Aleris Omsorg vandt på både Kvalitet, Pris og Samarbejde. Kvalitet talte 50 %, Pris 35 % og Samarbejde og Udvikling 15 %. I forhold til vurderingen af kvalitet er der lagt vægt på, at Aleris Omsorg har en betryggende faglig sammensætning af medarbejdere, et solidt kvalitetskoncept, hvori kommunens kvalitetsstandarder integreres, samt en stor tryghed i at Aleris Omsorg udviser stor indlevelse og forståelse for opgaven, der skal løses.
 
Plejecentret har 58 plejeboliger, produktionskøkken, cafe, dagcenter og aktivitetscenter. Dagcenter og Aktivitetscenter skal fortsat drives af kommunen. Plejecentret er opdelt i mindre leve-bo-miljøer med 9-10 beboere i hver. Der er fokus på det gode hverdagsliv og meningsfulde aktiviteter.
 
Aleris Omsorg er særdeles glade for, at skulle etablere et samarbejde med Haderslev Kommune og kontrakten betyder samtidig at Aleris Omsorg er solidt forankret over hele Danmark.

Til toppen af siden